SVE MANIRE KOJE IMAM NAUČIO ME ARKAN- Radi njega sam postala dama i naucila sve (FOTO)

Nakon što se 30 godina sutilo, krilo,pjevačica Ceca Ražnatović odlucila sada da progovori o temi koja je toliko zanimala javnost. To jeste zatvaranje kao i zabrana pjevanja od strane njenog pokojnog supruga Arkana tokom braka. Ceca je postala poznata folk pjevačica i otkrila je kada je odlucila se povuci i posvetiti se suprugu i djeci. Ali naisla je tada na otpor svog suprug

“Kada sam se udala kruzile su razne glasine o mojoj budućnosti. ZAtvorit će je, bit ce kao bit. To su toliko velike gluposti bile, On je bio najveci zavodnik i uzivao je da me izgradi kao zenu koju je volio. On je stalno govorio da nema odustajanja od profesije. Ponekada sam se naljutila htjrla sam da odustanem, da budem majka i domacica a ne pjevacica ali on se na to ljutio.”

0n je govorio da je pozornica moje zvanje ali svako ko sugerira napustanje toga nije htio dobro za mene. Ceca je rekla da je njen suprug zaslužen za sve sto je ona sada postala, kao i na profeisonalnom i privatnom zivotu. Smatra da je Arkan mogao d vidi njenu buducnosti kao i  njen uspjeh na Marakani. Njegova podrška i vodstvo su mnogo uticali na nju i njen zivot a ona izrazavala je uvijek veliku zahvalnost za nejgovu ljubav i rekla je da samo pravi ljubavnik moze tako da utice na zenu.

Nakon njegove smrti Ceca je vodila brigu o oboje djece o Veljku i Anastasiji. Iako sada ima 34 godine akrijere ona ne razmislja o penziji i radi na novim pjesmama. Ali kako je sama rekla ima sada problem jer nema njene bliske saradnice Marine Tucaković koja je zaista razumjela njen stil.