Jelena objavila sliku koja je RASPLAKALA SVE! Ovako je izgledala teško oboljela Divna Karleuša dok se borila da bude jaka i podrška kćerki (FOTO)

Prije nekoliko dana se obiljezilo 5 godina otkako smo ostali bez poznate novinarke i omiljene radijske voditeljice Divne KArleuše. Ipak njena kcerka se trudi da Divnino sjećanje jednostavno ostane i nikada ne izblijedi. Trudi se na sve nacine da nas podsjeti kakav je to lik i djelo njeno bilo. Ona cesto objavi majcine slike na svom Instagram profilu i uvijek uz neku pricu da bi ozivila uspomene. Slika Divne Karleuše na kojoj se vidi da se jasno borila sa bolesti i to je sve dirnulo.

“Moja divna i prelijepa majka…. Slika je nastala dvije godine prije njenog fizickog odlaska na Kubi gdje je primala posebnu terapiju protiv teškog oboljenja koje je imala. Na ovo slici je ona vec godinu dana jako bolesna.”- napisala je Jelena uz sliku.

 

Divna je umrla u martu 2019 godini nakon dugotrajne i teske bolesti. iako je godinama bila jako bolesna, nikada javnost nije znala za njeno stane zdrastveno jer je ona jako sretna bila uvijek nasmijana i pozitivnog duha. Jelena nikada nije toliko dijelila svoje licne probleme. jelena je na godisnjicu smrti majke podijelila video koji je bio jako emotivan i napisala “Zauvek anđeo moj-“