Jeziv0 predviđanje baba Vange: Katastrofa na balkanu do kraja 2024!

2024. godina nosi “viziju” koju je predvidjela Baba Vanga, poznata bugarska proročica. Mediji marljivo analiziraju i dešifriraju njezina predviđanja, jer imaju potencijal dovesti do značajnih promjena ako se ostvare. Baba Vanga, rođena 1911. u siromašnom bugarskom selu, postigla je legendarni status zahvaljujući svojim izvanrednim proročanstvima.

Unatoč, ili možda kao rezultat, gubitka vida u tornadu u dobi od 12 godina, razvila je zapanjujuću sposobnost predviđanja onoga što je pred njom.

Prozvana “Balkanskim Nostradamusom”, pobrala je usporedbe sa samim poznatim prorokom. Među njezinim značajnim predviđanjima bila je pojava Islamske države, razorni teroristički napad na Svjetski trgovački centar i pojava Brexita. Čak i nakon njezine smrti 1996., njezina su proročanstva ostala izvor fascinacije i intriga. Citymagazine.si navodi da “Baba Vanga 2024” služi kao kompilacija njezinih predviđanja koja se posebno odnose na 2024. godinu.

U nadolazećoj 2024. godini, prema poznatoj bugarskoj vidovnjakinji Babi Vangi, svijet je spreman doživjeti niz revolucionarnih događaja. Područje tehnologije zauvijek će biti promijenjeno izvanrednim napretkom u kvantnom računalstvu, revolucionirajući način na koji komuniciramo s digitalnim krajolikom. Usred globalne ekonomske krize, učestalost i intenzitet cyber napada će eskalirati, predstavljajući značajnu prijetnju nacijama diljem svijeta. Nadalje, područje medicine doživjet će izniman napredak, a šuška se o otkriću čudesnog lijeka protiv raka.

Međutim, usred ovih trijumfa, klimatska kriza nastavit će pustošiti, rezultirajući katastrofalnim vremenskim pojavama koje će ostaviti trajne posljedice. Politička klima bit će obilježena napetostima, budući da su prerana smrt ruskog predsjednika Vladimira Putina i niz terorističkih napada u Europi potresli međunarodnu zajednicu.

Osim toga, šuška se o potencijalnom povratku Donalda Trumpa na predsjedničku dužnost, iako bi njegovu vladavinu mogla prekinuti misteriozna bolest. Europsko gospodarstvo će se klatiti na rubu kolapsa, a “zmajevi” simboliziraju novu eru moći i utjecaja unutar kontinenta. I konačno, u razvoju koji se može činiti nedokučivim, očekuje se da će čovječanstvo stupiti u kontakt s vanzemaljskim bićima unutar sljedeća dva stoljeća, a prvi susret predviđen je za 2024. godinu.