JK na brutaln način uvredila ponovo CECU: Ali nije očekivala ovakvu odbranu! RAŽNATOVIĆKA ne da svoj obraz nikome (VIDEO)

Jelena Karleuša i Ceca Raznatovic su godinama u ratu i njih dvije su skoro pa svaki mjesec na sudu. Svako malo neka od njih se proziva po drustvenim mrežama a danas ponovo ista stvar. u odsustvu poznate folk pjevacice Cece danas je nastavljeno sudjenje koje je trebalo da se odrzi u prisustvo njenog zastupnika. Tacan motiv Cecinog nedolaska ostaja sada svima nama nepoznat a njen glasnogovornik nije htio da govori o tome i da daje izjave z amedije.

Jelena se pojavila u posebnoj odeci na sudu, te je okazala da je ona ikona mode sa crnim hlacama i sa bijelom kosuoljom te je tu Yves Saint Laurent kravata torbica i naocare. Kao dodatak ovom svom kompletu ona je stavila i sesir. Ona kaze da je Ceca protiv nje pokrenula tuzbu radi sesira a ovaj indcident se desio i odnosi se na sliku na kojoj Ceca nosi sesir uz pripadnika Zemunskog klana i onda je Jelena odlucila sve to otvoreno da komentarisu u medijima.