Majka MONSTRUM: “Ako treba ubi* ću je, radi njenog oca sve cu iskaliti na njoj! ” MAJKA tukla bebicu uživo na live koji je snimala! (VIDEO)

Ovo je situacija koja je potresla sve i svi moramo da otvorimo oci kada se govori o ovom slucaju. Nakon sto je jucer na internetu pojavio se snimak koji je jako uznemirijuci pokazao je kako majka fizicki zlostavlja svoje dijete. Pojavio se sada sledeci video koji prikazuje majku kako pokusava da se opravda i da svoje sramotno ponasanje da objasni.

 

U prijenosu uzivo pojavljuje se majka koja je za kkratko vrijeme dobila nadimak “majka iz pakla” te ona tada hrabro govori:”Ja nemam griznju savjest, necu oklijeviti ni ti da okoncam njen zivot ako mi dodje,” Kada je glas u video snimku rekao da treba da kaze svoju lokaciju ona je rekla: “Slobodno podijeli sve to, jer se to mene ne tice. ” Drugi glas govri da je ona sada u Grockoj.

Kao odgovor na taj viralni i jezivi snimak pokazje kako majka udara maleno dijete, a policija je brzo stigla u akciju te je intervenisala u naselju Kaluđerica u Begradu. Majka i dijete su locirani i ona je uhapsena.