Ona je stigla na mjesto Dragane Mirković! Ljubavnica Tonija Bijelića uz njega, šuška se o drugom stanju ? (FOTO)

Ono sto je sada jasno jeste da su mediji pretjerali sa temom razvoda poznatih licnosti. Kada se malo bolje pogleda cijela situacija u danasnje vrijeme mozemo da vidimo da ima mnogo razvoda i da ima dosta brakva koji imau gore posljedice ali o tome se ne govori toliko javno. Dragana i Haris ostati bez krova nece i to su smijesne price a danas opet prica o kojoj govorimo jeste Toni.

Na osnovu nedavnih prica koje su stigli, Dtagana Mirkovic vec odavno zna da njen suprug ima vanbracnu vezu. pouzdani izvor je otkrio da je u njenom drustvu kruzilr glasine a ona se trudial da to sakrije i da to ignorise koliko moze.

Govorilo se da Toni Bijelic ima novu romanticnu pratilju koja je 15 godina mladja od njega. Dragana je sa druge strane svo vrijeme boravila u tom zamku tokom koji je prosao period kada se on iselio i vise skupa nisu bili.

Kako su sada mediji prenijeli postoji potvrda da mlada doktorica koja sada dijeli stan sa poduzetnikom trudna. ovo je vijest koja je jako uticala na Draganu jer to pokazuje da je njen suprug TONI odavno krenuo dalje. Dragana je odana majka koja je odlucila da ulozi sve napore da sakrije istinu i da zastiti od potencijalnih skandala. Njen svijet se srusio onog trenutka kada je cula da je Tonijeva druga dama trudna.