Kad se CVJET0VI počnu pretvarati u PL0D0VE, 0DMAH prelijte svoje krastavce 0V0M D0MAĆ0M HRAN0M: Ranije ćete brati i imati PUN0 VIŠE PL0D0VA!

Ako primijetite postupno nicanje plodova na biljkama krastavaca, dovoljan je jednostavan odlazak u kuhinju. Upotrijebite upute na YouTubeu kako biste napravili hranjivu otopinu koristeći samo jedan sastojak i vodu. Primjenom ove njege možete očekivati ​​raniji prinos vaših biljaka krastavaca u znak zahvalnosti.

U ovoj jednadžbi mlijeko ima presudnu ulogu kao temeljna komponenta.

U ovom kontekstu, značaj razine masti nije značajan, stoga korištenje opcija s niskim udjelom masti ne bi trebalo predstavljati probleme.

Za stvaranje gnojiva savjetuje se koristiti omjer 1 litre mlijeka na svakih 10 litara vode.

Kako biste osigurali optimalne rezultate, preporučljivo je u toplu vodu umiješati ohlađeno mlijeko jer krastavci ne vole niže temperature.

Prije nego što nanesete smjesu na korijenje, dobro pomiješajte mlijeko s vodom u kanti.

Mlijeko, izuzetno hranjivi napitak, posjeduje jedinstvenu mješavinu blagotvornih tvari koje podjednako povoljno djeluju i na ljude i na biljke.

Mlijeko ne samo da opskrbljuje biljke vitalnim elementima u tragovima poput kalija, kalcija i magnezija, već ima i sposobnost obogaćivanja i poboljšanja kvalitete tla.

Postojanje bakterija mliječne kiseline služi kao zaštita od gljivičnih oboljenja, a istovremeno olakšava proizvodnju esencijalnih vitamina i drugih biološki aktivnih spojeva ključnih za razvoj i održavanje biljaka.

Kako bi se zajamčila uspješna gnojidba, ključno je slijediti propisanu količinu kako je detaljno navedeno u ovom vodiču s uputama.

Pretjerana koncentracija otopine može spriječiti zdrav rast krastavaca umjesto da ga pospješuje, jer može negativno utjecati na kiselost tla.

Kako bi se postigli najbolji mogući rezultati, preporučljivo je litru ovog organskog hranjiva uliti direktno u korijen, bilo tijekom jutarnjih ili večernjih sati.