Kada pokojnik dolazi u vaš san, vjerujte da ima RAZLOG! Njegova duša tada traži samo jedno, a u ovoj znak ako da JAKO JE LOŠ! (FOTO)

Danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu koja će sigurno da vas zanima a radi se o tome da govorimo o osobama koje su tokom svog zivota izgubili nekog jako bitnog i bliskog. Kada sanjamo voljene osobe koje su nam nazalost umrle, to nam moze posluziti kao neka vrsta odraza emocije koje i dalje i dan danas gajimo prema toj osobi.

Postoji drevna praksa koja je blisko povezana sa tumačenjem snova i to uključje i one osobe koje su nazalost umrle. Sanjati mrtvu osobu moze da ima razna značenja a u rasponu od pukog pomaka u vremenu do osjećaja tuge radi njenog iznenadnog odlaska pa moze tada doci i primanje nekih poruka koje mogu da budu jako iskrene tada.

Postoji vjerovanje ako pojedinac sanja neko osobu koja je umrla u razdoblju do zali, od pokojnika dobija neku vestu poruke. Ako se ovaj san desi neposredno nakon smrti osobe malo je vjerovatno da ce to imati neko značenje i moze se jako teško protumaciti tada. Ponekada preminula osoba mozda ne govori u snu ali to treba shvatiti kao utješni znak da vas jos uvijek pazi i da i dalje se brine za vas. Uobičajno je da nasi preminuli voljeni čekaju da ne završimo proces tugovanja prije nego li nam se obrate. Ako ih vidite u snu, to znaci da su mirni i da su na drugoj strani.

Njihova namjera je da se prenese podrška u svim aspketima koji nam se desavaju u zivotu. u trenutcima neizvjesnosti ili kada ste suoceni sa nekim izazovima moze se manifestovati da vam dodju u san kao podrska. Njihova krajnja poruka je poruka ljubavi i privrzenosti prema vama koju ima.