NEKADA najbolji frajer na estradi a onda odjednom sve kreće nizbrdo! DANAS ON NE LIČI NA SEBE, VELIKA BRADA, KOSA ZARASLA- Šta mu se desilo? (foto)

Davne 2007. godine Nemanja Stevanović se prvi put pojavio na muzičkom takmićenju “ZVEZDE GRANDA” te su gledatelji se zadivili kada su ga vidjeli jer je on svojim šarmom i umijećem sve oduševio. KAO REZULTAT TOGA on je dobio zaista veliku popularnost i poceo je da lomi srca od zena i postao srcolomac. KAda su godine isle, NEMANJA je promijenio svoj izgled jer je imao i neke promjene. Na vrhuncu slave je bio povezan i sa Milenom Ćeranić te sa njom bio u rijaliti programu a ta odluka se i oglasila na njegovu karijeru. NAkon toga povukao se iz javnosti te se posvetio porodici to jeste kcerki Jeleni i kćerki Masi ali strast za muzikom nije stajala.

Nemanja je danas u braku sa zenom koju je upoznao na jednom nastupu i dobili su i kćerku. Jelena nikada nije tražila pažnju, uvijek je bila skromna. U kasnijim njemu je smetalo jer je bio ucesnik rijaliti programa. On je odlučio da da prioritet porodici radi dobrobiti supruge i dijeta. O njegovoj supruzi se govori nekoliko godina jer je u manekenstvu ali je ona i zavrsila fakultet.