KO JE ZAPRAVO KRALJ HLEBA U SRBIJI? Postao DEDA, smuvao VODITELJKU Pinka i cela Srbija gleda na VASKRS njegovo…

Da ste na Uskrsno jutro gledali program Televizije Pink, dočekali biste spektakl bahatosti i bezvrijednih stvari. Nitko drugi do Jovna Jeremić podigao je to na sasvim novi nivo, emitirajući sa svog imanja u Grockoj, tačnije iz vile poznate kao „Jovana“. Sada ću vam ispričati priču o osobi koja je sve ovo omogućila – izvjesnom poduzetniku po imenu Dragan.

S izlaskom sunca, Jovana Jeremić poželjela je srdačnu dobrodošlicu gostima u raskošnu rezidenciju Grocka, poklon njenog cijenjenog partnera, poduzetnika Dragana Stankovića. Preimenovana u “Vila Jovana”, ova veličanstvena kuća služi kao središte Jovaninih pomno planiranih proslava Uskrsa. Prepuni istaknutih posjetitelja, njihovi skladni glasovi isprepliću se u melodijskom jedinstvu, stvarajući očaravajuću atmosferu.

Trenutno je zadivljujući jutarnji program koji se emituje uživo sa njegovog imanja svojim sadržajem koji pomera granice osvojio čitav srpski narod.

Gledatelji su bili puni intriga, njihova znatiželja rasplamsavana dok su razmišljali o zagonetnoj ličnosti iza ovog nevjerojatnog pothvata – Draganu Stankoviću. Espresso je s nepokolebljivom predanošću pomno sakupio sve potrebne detalje kako bi zadovoljio njihove radoznale umove.

Jovana je ponosno otkrila svoju vezu s Draganom, vrlo uspješnim poduzetnikom koji je vlasnik i direktor cijenjene pekare “AS – Braća Stanković” u Begaljici kod Grocke. Od svog osnivanja 2002. godine, ova tvrtka je cvjetala pod Draganovim vodstvom, učvrstivši njegov status jedne od najprosperitetnijih poslovnih osoba u Srbiji.

Kao dio svog osobnog putovanja, Dragan je iza sebe ostavio brak i dva sina, ostavljajući trajan trag u vlastitoj povijesti.

U jednom danu doživio je radost što je postao djed, prisustvovao svadbi svog sina i prisustvovao krštenju unuke Milice, sve to istovremeno.

Neospornu vezu između Jovane i njegovih sinova jasno dočarava fotografija koju je nedavno podijelio. Uz njih, na slici su njegova majka, kći Lea i ostala rodbina. Očigledno iskazivanje naklonosti i poštovanja prema Jovani kao obiteljskom patrijarhu je nepogrešivo.

Da sam bio unaprijed upozoren na uključenost takvih pojedinaca u narativ mog postojanja, teško bih to shvatio. Moj rod. Iako je Leo odsutan, baka Olga preuzima ulogu njegovateljice. Iako je istina da samohrana majka ne može roditi sve, u božanskoj je moći iznjedriti srodne duše sposobne kovati veze i poticati jedinstvo. Kada je nečija ljubav prema partneru iskrena, ona se proteže i obuhvaća sve što on utjelovljuje i simbolizira. Mihajlo i Miloš, moja dva istinska i izvanredna suputnika, duboko cijenim vaš utjecaj na moj život. Imam ogromnu ljubav prema vama oboma. Čini se da postupno počinjemo zrcaliti jedni druge, vladari vlastitih srca.

Zanimljiva je činjenica da Jovanin partner, koji zapošljava oko 700 ljudi, djeluje kao dobronamjerni dobročinitelj, često dijeli svoje proizvode i pruža pomoć kad god je to moguće.

Tijekom događaja, voditelj je razgovarao o pojavi nedavnog požara.

Zajedno smo Dragan i ja nailazili na brojne prepreke, među kojima je i nedavni požar. Ipak, za razliku od katastrofalnog požara koji se dogodio 2021. godine, ovaj konkretni požar nije zahvatio objekt. Umjesto toga, ostao je zatvoren unutar plinskih boca, što je rezultiralo oštećenjem betona i dijela obližnje šume. Okolnosti su imale potencijal za veću opasnost, jer je kasnije otkriveno da osoba odgovorna za zamjenu plinske boce nije pravilno spojila cijevi. Srećom, Draganovi sinovi bili su dovoljno pažljivi da na vrijeme prepoznaju problem, što nam je omogućilo da brzo ispravimo situaciju.

Zajedno svladavamo svaku prepreku koja nam se nađe na putu. Zaista je nevjerojatno kada otkrijete svog idealnog dvojnika, jer smo u biti dvije polovice iste cjeline u mnogim aspektima. Ispunjena sam ogromnim cijenjenjem prema božanskom za mnoštvo blagoslova koji su mi podareni – uspješan profesionalni put, izuzetno inteligentno dijete puno ljubavi, dva muža (uključujući Dragana, mog izvanbračnog partnera), dvije svekrve, i dva šefa. Čini mi se da sve u mom životu dolazi u paru, što doživljavam kao manifestaciju svoje karme, kaže voditeljka emisije “Hello”.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg dijela ili cijelog teksta, fotografija i videa bez odgovarajućeg navođenja izvora i autora, te pridržavanja uvjeta korištenja WMG-a i propisa navedenih u Zakonu o javnom informiranju i Mediji.