LUKAS PROGOVORIO: Šaban mu ispričao najveću Prijinu sramotu! OVAKO je dobio poziv za svadbu?

Jedan dio njegove knjige koju je pisao je zaista izazvao veliku paznju sto se tice javnosti a u njemu je Lukas pricao razne detalje a izmedju ostalog i neugodne detalje koji dolaze iz svadbe Aleksandre Prijovic i Filipa Zivojinovica. On je detaljno opisao svoj susret sa Sabanom koji je inace tada bliski prijatelj Aleksandre kao i svih clanova porodice Zivojinovica a tu si  Brena i Boba.

On je govorio o raznim detaljima a izmedju ostalog i kako je tekla organizacija i rekao je da je razlog za CETVRTAK bio jedan radi cega su rekli da ne bude svadba za vikend.

 

Oni su odabrali cetvrtak kao kombinaciju za posao i prijateljstvo. U svijetu estrade posebno kada se radi o svadbi je pravi poslovni dogadajaj. Radi toga je odabran cetvrtak kako bi pjevaci koji su pozvani mogli da rade preko vikenda. prije samog vjencanja sreo sam SAbana dok je bio na jednom od aerodroma u Evropi. Jako je dobar bio i sa Brenom i Bobom.

 

 

Šaban me tada upitao da li znam ko ga je pozvao na svadbu?

-Ja sam mu rekao. Znam, Boba i Brena.

– Ne, Aleksandar Sofranijevic, harmonikas koji ce da svira na svadbi. Upitao me koje dvije pjesme zelim da otpjevam na svadbi?

 

Lukas je izmedju ostalog u knjizi napisao da tu nisu bili Ceca i Saban jer su bili pozvani kao izvodjaci a ne kao gosti kao sto je bio red i kako je trebalo.