NAKON PRIČE DA VARA SUPRUGU, KONAČNO se oglasio Pejović: LJUDI SE RAZVODE, TO SE DEŠAVA I NORMALNO JE- SREĆA JE BITNA

Aco Pejovic od svih svojih pocetaka to jeste od onog trenutka kada se prvi put culo za njega on je bio jedan od najpopularnijih pjevaca sa nase scene. iako su godine proslo Pejovic ima veliku popularnost koja nikada nimalo nije opalo.

Pjevac je bio poznat i kao posvecen je porodicni covjek koji je sve dao za svoju porodicu. U svakoj prilici koju je imao isticao je da ima veliku ljubav prema supruzi Biljani i kcerkama a imaju tri i jako su bogati a to su Magdalena, Marija i Iva. Zadnjih mjeseci kruzi po drustvenim mrežama da Aco svoju suprugu vara i da nekoliko godina imla mladju djevojku pored sebe.

 

 

 

 

 

Trudimo se svim snagama da iza sebe ostavimo neke dogadjaje i da idemo naprijed. Moja supruga je sada dobro, dobro se osjeca i jako je bitno da nema zdrstvene probleme. Mi nastavljamo dalje uz Boziju pomoc.- rekao je Pejovic i rekao da se sitaucija mijenja sada jako

“Moja supruga se promijenila. posebno u nasem odnosu u odnosu prema ljudima i poslu i na sve gleda sada drugacije. Shvatili smo i prijvatili da ovo sto se desilo je bilo neko upozprenje da smirimo se i promijenimo nacin zivota.”