Kukala i molila ga da je ne ostavlja pa se nakon 2 mjeseca od razvoda u*ila ! 28 godina mlađa dama MU JE ŽIVOT PRODUŽILA

Ono sto svi znaju jeste da je Bora prozivljavao jako dinamican ljubavni put. njegova prica je drugacija od bilo kojih drugih jer ne samo da je imao tri braka vec i veliki broj ljubavnih prica koje su ostavili velike tragove u njegovom srcu i po cemu je bio drugaciji i specifican.

Javnost je 27. marta potresao jedan dogadjaj koji se desio u Beogradskoj ulici 2007 godine. u stanu su vidjeli tijelo Dragane Đorđevic bivse supruge rokera Bore. Ovo je tragican dogadjaj koji je pokazao koliko je ona patila i koliko je to trpila. Izvjestaj je pokazala da je konzumirala dosta alkohola sa kombinacijom antidepresiva i na kraju je dovelo do smrti. Uprkos tome sto su ti prijatelji bili, komsije, osoblje hitne pomoci njena smrt je proglašena prirodnom iako je dosta spekulacija bilo da je to samoubistvo.

Zaista tuzan prikaza njenog emocionalnog stanja je doveo do ove tragedije. Svjedočenja komsnice ostavlja neobican zvuk koji se cuo sa posljednim susretom sa Dtraganom. Govorila je da ima mnogo problema sa finansijama i da joj je tesko nakon Borinog odlaska.

Ali Borina ljubavna prica ne zavrsava sa ovim incidentom. Nakon Draganine smrti Bora je krenuo na romanticno putovanje sa Aleksandrom zenom koja je dosta mladja od njega bila.