Liječnici su ostali zapanjeni onim što su iz majčine utrobe iznjedrili nakon poroda koji je trajao 8 sati (FOTO).

Rođenje bebe roditeljima donosi neizmjernu sreću. Ipak, usred ove radosti, javlja se zabrinutost oko besprijekornog iskustva poroda i sveukupne dobrobiti novorođenčeta.

Povremeno iskrsnu izvanredni slučajevi koji zaokupe pažnju javnosti, a danas imamo čast predstaviti vam jedan takav slučaj.

Priča koja stoji iza svakog rođenja je različita, ali je značaj ovog nedvojbeno izniman. Od samog trenutka kada je ovo novorođenče debitiralo, momentalno je osvojio online svijet, i to zasluženo.

Od samog početka, Dexter, dječak, uspio je zaokupiti zanimanje brojnih ljudi, čak i u teškim okolnostima koje je predstavljala prisutnost spirale.

Dotična majka Lucy Hayden trudnoćom je bila potpuno zatečena jer se marljivo oslanjala na kontracepcijske pilule. Ono što je uistinu zadivljujuće je da na fotografiji koja je dospjela u javnost beba neustrašivo i energično grčevito grčevito drži upravo ono kontracepcijsko sredstvo koje je trebalo spriječiti njezin dolazak, razveseljujući sve koji su je ugledali.

Lucy se nalazi u izvanrednoj situaciji budući da je dio ekskluzivne skupine žena koje su genijalnim skrivanjem pilule u majčinoj posteljici postigle uspješno začeće nakon podvrgavanja ovom tretmanu, podvig koji je uspio samo jedan posto žena.