Nakon sto sam se porodila i rodila trojke, on me ostavlja uz rečenicu: ” SHVATIO sam da ne mogu, i da nisam spreman…” ŠTA SADA?

OVO JE tekst koji opisuje dogadja koji se desio kako je Damjan O napao svoju nevjencanu suprugu pa i ostavio je. Prvo je situacija bila takva da je vukao za kosu, udario a i stisnuo gkavu o zid bolnice. Nakon toga je ugrizao za obraz. Tada su Vladimir Kondic i njegov  brat tu prolazili i odlucili odmah da intervenisu. ovo je incident koji je zabiljezen i na snimku i za kratko vrijeme mnogo puta podijeljen na drustvenim mrezama. Nakon napada zena odlazi u bolnicu ali policije nema iako je ona imala i papir o zabrani prilaska.

Nakon sto sam se porodial i rodila trojke, on nas ostavlja uz recenicu koja glasi “Shvatio sam da nisam spreman.”  Ja sam plakala danima, mama me tjesila jer je govorila da u tim trenutcima trebam kcerkama. Polako sam se oporavila i od poroda ali i ovog iznenanog rastanka.

Djevojcice su me jako cesto pitale za oca. Nije im bilo lako a ja sam govorila i lagala “Vratit ce se on sa poklonima” Sta sam m drugo mogla reci jer su one malene jos uvijek bila.Dosta toga je propustio u njihovim zivotima. Polako su pocele da shvataju da ja ipak lazem. KAda su napunile 10 godina rekla sam jedinu i u pravu istinu i od tada nikada vise nisu ni pitale za njega. Samo se jednom pojavio na vratio i rekao da zeli da ih vide. u tom trenutku sve tri su izasle i rekle da zatvorim vrata. Sa osmjehom sam ih poslusala. Izvini duso ali su naucile i bez tebe da zive.