Majka me je ostavila samog sa ocem kada sam imao samo 4 godine! NAJVISE mi tada trebala,a onda…

Majka je napustila oca kada sam imao samo 4 godine a moja sestra tada nije imala ni ti jednu godinu. ona se preudala za susjeda i bez blama stida je otisla sa njim u Australiju a nas je ostavila bez da je briga za nas.

Tada je tada oko dvije godine cuvao samo mene i moju sestru a onda se i on ozenio pa se desilo da je poceo da nas zanemaruje kada mu je druga zena rodila sina i smjestio je tada i mene i sestru u dom za nezbrinutu djecu.

Tada nas je izbacio kao dvije vrece od smeca. Zivot nam je bio kao pakao pet godina bilo je zaista strasno i mnogo puta sam razmisljao o tome da treba da okoncam zivot, jer nisam mogao dalje. Mislio sam da stvari ne mogu biti gore a onda je moja sestra i otisla.

Jedna porodica je usvojila moju sestru i ona mi je bila sve u zivotu a onda sam shvatio da me cekaju sve gore stvari. U adolescenciji sam ja krenuo u jako lose drustvo los put i losim navikama. Tada sam se osjecao lijepo i sretno ali kako je vrijeme prolazilo sve je gore bilo. prije dvije godine otisao sam od kuce i bio sam na ulici.

Sasda radim najgore poslove. Bilo je strasno nisam mogao da vjerujem da ce se to desiti da cu to dozivjeti. prosla je godina a ja i dalje ne mkogu kraj sa krajem da spojim.