Ne zna se kome je više ljepše bilo i ko je emotivniji bio: Miroslav Ilić upoznao vanbračnog sina! MIRJANA opisala sve detalje

Likovi o kojima se govori Miroslav Ilic i Mirjana Antonović kao i o njihovom vanbracnom sinu Devinu. Dosao je do zadnjeg poglavlja sada. Naime Visi sud u Beogradu je donio presudu kojom je potvrđeno da postoji ocinska veza izmedju Miroslava i Devina.

U razgovoru sa novinarima Mirjana je otkrila da se desio i bliski susret njenog sina sa pjevacem. Kada je Antonovic bio diejte, putevi Miroslava i Devina u jednom trenutku su se ukrstili pa mu je pjevacica od srca poklonila i dar.

Dok sam bila u Beogradu jako sam cesto bila u sestrinom stanu a tu je znao doci i Miroslav. S Devinom se igrao i svo vrijeme moj sin je imao njegovo vrijeme, rekla je Mirjana. Nadalje je otkrila da se zadnji susret Miroslava sa sinom desilo kada je dijete imalo samo 18 mjeseci,

u glavi u sjecanju mi je ostao njegov dolazak tada u hotel “Interkontinental” on je imao i neke interakcije sa djetetom i poklonio mu tada zlatni lancic. Svaki put kada bi krenuo da ide dijete bi plakalo o to nekontrolisano.