Ona je sada propala, voza se u gradskom prevozu!Vuče torbe i kofere, novca za avionsku kartu nema! VRAĆA se za Srbiju- POGLEDAJTE U KAKVOM JE STANJU

Nakon određenog perioda izbivanja, i ne pojavljivanja tako cesto na estradi, sceni, proslavljena i poznata pjevacica Dragana Mirkovic je odlucila da se za sada privremeno vrati za SrbIJU A TO JE zemlja iz koje je otisla prije mnogo godina kada se udala za poduzetnika Tonija Bijelica. Neposredno prije puta u Beograd mi smo snimili Draganu na bečkom aerodromu kako krece na put kako bi sa razvodom raskinula sve sto ima sa Tonijem dobijeno godinama sada.

Mi smo mogli da vidimo da poznata pjevacica ima svoj prepoznatljivi osmjeh, i ona je sada nestrpljivo zakoracila u prevoz do zracne luke, prepuna uzbudjenja jer je krenula na putovanje. Ona je nosial svoje stvari i drzala je telefon u rukama i zauzela je mjesto u autobusu, i bila je svo vijeme pozitivna. Marko sin od Dragane je podijelio vijest da dolazi u Srbiju. Ona je presretna jer zna da su djeca joj sada zasticena.

Prilicno je sve iznenadilo i skoro je za nepovjerovati da je Dragana odlucila da se kloni cijele medijske price pogotov kada se uzme u obzir i da su djeca povukla se i odlucila da nemaju price o tome. TO je inace sklonost da adoloscenti vole da pricaju a ipak oni kriju sve.