Marija pobesnila i napala Viki: “Vrati se u ono svoje selo, nije ti mesto tu.” ŽESTOK OKRŠAJ ORIO SE “Jako si nevaspitana”

Pjevačice Marija Šerifović i Viki Miljković su imale zaista zestok okrsaj pred kamerama i sve je gorilo u tom trenutku. Takmičenje “Zvezde GRANDA” su uvijek iznenađenje a žiri jako često uziva u nekim svojim prozivkama i svađama i sa tim privuku na sebe zaista mnogo pažnje. Nakon što je Saša poslao Cecu kuci doslo je do novog sukoba između Marije Šerifović i Viki Miljković . Viki i MArija se jako često sukobe radi razlicitih stavova a njihove verbalne borbe iz dan u dana su postale glavna tema. Marija se zestoko obrusila na Viki radi prekidanja Milija u komentarisanju.

“Mili ti nemaš pojma o čemu govoriš.” – rekla je Viki a onda je to dovelo do burne rekacije kod MArije!

“Pogledaj , kada ti kažeš da nemma pojma to jeste ka o da uzmes Đokoviću te mu kažeš: E malo ti taj bekend bezveze.” rekao je Mili, tačnije branio se a Šerifovićeva je odmah rekla: “Sačekajte bre, sta je ovo , šta znaci!

-Dobro hoces li me pustiti da i ja nešto ovdje kažem?- rekla je Viki dok je Marija odbrusila na sve to: “Neću jer pričaš gluposti i to je u najmanju ruku sada jako nevaspitano.”- rekla je Marija.

Nakon tog sukoba doslo je do jos jednog nesalganja između MArije i Viki a to je sve islo na fizicki izgled ali i na talenat:

“To sto si ti mršava ne mora da znaci da znaš da pjevaš.”