VELIKI ŠOK- UČESNIK muzičkog takmičenja iznenada preminuo! KOLEGE I BLISKI PRIJATELJI SE SA TUGOM OPRAŠTAJU OD NJEGA

Miodrag Mijo Babalj kako su ga zvali, takmičar iz prošle emisije “Nikad nije kasno” umro je u 64-oj godini zivota. Vijest o njegovoj smrti je sve šokirala a pocela se dijeliti na Facebooku gdje se neprestalno pojavljuju njegove slike uz tuzne porike. Porodica i prijatelji se sa tugom opraštaju od njega.

“Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju, uvijek ćeš nam faliti. Bila je evlika čast da se svira sa tobom i bude dio vaseg benda. Naučio sam mnogo stvari u poslu od tebe. Hvala ti za sve.”

Posljednji ispraćaj dragi moj prijatelju. Sada ćeš konačno moci da se odmoris od negativnih uticaja. Bila je velika sreća sto sam te poznavao i dijelio sa tobom sve trenutke. Iskreno saučešće tvojoj porodici.- napisala je jedna od njegovih prijateljica.

oN je bio ucesnik emisije “Nikad nije kasno” u sezoni 2019/2020 godine gdje je ostavio veliki trag sa svojom emitovnom energijom i svaki put kada bi otpjevao pjesmu puna je emocija bila.

On je tokom 80.tih godina pravio haos Kada bi imao nastupe za njegov nastup bi se trazila karta vise dok su zene jako voljele njegove nastupe,

“Uvijek sam u zivotu radio sto sam htio, bilo da se radi o zenama, orkestru ili nekim poslovima.”