Marija Šerifović odlučila da napusti ZVEZDE GRANDA: “Ja više ne želim da učestvujem.” OVO JE ODLUKA KOJA JE SVE IZNENADILA

Sve oči su gledali Veliku Zvezdu a takmičaru su na sve načine pokusavali da impresioniraju ziri koji su imali visoke standrade bez obzira sto je bio praznik i sto je period ljubavi i blagostanja.

U narednim epizodama moze da se ocekuje u emisiji mnogo dobre muzike, smijeha i zivahne razmjene informacija i stavova žirija čija misljenja iz dana u dan se sve vise sukobljavaju. Marija bi se posebno nasla na ivici ludila kada bi se pojavila sitaucija gdje bi dovelo nju da ona očajnički ima zelju da odmah napusti sou.

Dala je i snaznu izjavu kojom je objavila odluku da raskida ugovor i da ustaje od svoje pozicije i gdje napusta svoju fotelju kao mentor. Saznajte šta ce se sve dešavati ove sedmice, to jeste u subotu u 21. sat a video snimak o čemu se ovdje radi mozete da vidite ovdje:

Marija trenutno je sada najstrenija je rima divne trenutke u svom zivotu a ona sada plijeni i siri svim svoju srecu i zadovoljstvo.

U svojoj objavi na Instagramu ona je rekla da je na trenutak stala da razmisli o događajima iz 2023 godine i ona je rekla da je bila dobra za licna i profesionalna iskustva.