Melina se mjesecima na sva usta hvalila ko joj je ljubavnik- Namjerno željela da Haris sazna i da ga POVRIJEDI

Zadnjih mjeseci mozemo da kazemo da je glavni fokus u svim medijima Haris Dzinovic. On je svu paznju skrenuo sa svoje karijere jer se nasao u jednoj burnoj bitki i to sa bivsom suprugom. HAris je taj koji je odlucio da javno govori, pricao je sve detalje o Melini, njihovom zivotu. Onda je rekao da je isto tako i znao da je ona imala izvanbracnu aferu koja je dugo godina trajala iako su zvanicno bili u braku.

Kako su mediji prenijeli cini se da je vijest o Melininoj vanbracnoj aferi obisla veliki broj pojedinaca prije nego li su mediji i javnost saznala da se ovaj par ipak razvodi. Nagađa se da je Melina dugo vremena bila u vezi sa poznatim beogradskim biznismenom prije nego li je odlucila da ode iz porodicne kuce koja je bila na Senjaku.

Prema jednom izvoru koji je  htio da bude anoniman Melinin decko je novi stekao ugled u  zajednici prije nego li se ona preselila. Prica se da je Melina jako cesto odlazila u fitnes centar i pricala javno o svojoj aferi i ljubavnoj vezi i svima je govorila o njemu. Nagađanja su da je i on jako bogat i da vazi za jednog bogatog Beograđanina.