Na majčinom grobu redovno viđao ovo pa saznao istinu od koje se sledio! SNIMAK koji je napravio OTKRIO sve, noćima ne spava

LJUDI inace po cijelom svijetu jako vole da gledaju i da slusaju neke price koje su mnogo cemu neobicne i koje se u nekim stvarima granice skoro sa mističnim. Horori koji su napravljeni oduvijek su privlacili veliku pozornost a mi sada vama donosimo jednu pricu o tome.

Linda Luiz Torelo je umrla od teske bolesti u svojoj 66 godini a ona je sahranjena na groblju Orangetown. Porodica koja inace zivi u New Yorku nije imala drugog izbora nego da u vooj situaciju upotrijebi neke nadzorne kamere da bi uhvatili nekoga ko je vrsio nuzdu na groblju njegove pokojne majke i ako je to toliko bizarno i ne moze da vjeruje da je nekome to palo na pamet.

Ali zahvaljujuci ovim snimcima otkrio je da je za ovaj sramotan cin odgovoran ni manje ni vise nego bivsi supeug njihive majke. Linda Luiz Torelo je umrla od teske bolesti i jako mlada u 66 godini.  Nebicnom igrom sudbine koja se desavala sin je otkrio snimak na kojem se vidi muskarac koji izlazi iz automobila i nastavlja da obavlja nuzdu na nadgrobnoj ploci a to je smatrano ponasanjem koje je gnusno. Sto je jos cudnije, ona se od  njega razvela nakon kratke romanse koja se desila. Iako je proslo 50 godina od njihove rastave cinilo se da je neprijateljsvo i dalje trajalo.