Mira Banjac otkrila tajnu dugovječnosti: Sada ima 94 godine a pali cigaretu za cigaretom, ali radi OVE STVARI JE I DALJE ZIVA I ZDRAVA

Njeno ime je Mira Banjac koja je legenda Jugoslovenske glumacke scene i ona je vec dugo vremena zakoracila u desetu deceniju iako vam to zvuci nevjerovatno. Ona je i dalje posvecena svom pozivu a to je gluma. Nedavno je zdravlje joj malo bilo ugrozeno kada su joj bolovi bili u koljenima i sepsa i morala je da bude tri mjeseca u krevetu. Ali sa srecom glumica se oporavila i sada oni ponovo zive skupa.

Iako dugi niz godina ima zdrave nvike. Mira priznaje da je i dalje ima neke navike a to je da jako voli da pusi cigarete.

Svako jutro kada se budi ona prvo uzme kasiku meda i jednu veliku casu vode popije kada se probudi. TO bude PRIJE dorucka prije kafe ili zapaljenje cigarete. Ovo je rutina koja se praktikuej godinama. Doruckuje obilno, ruca umjereno a vecera povremeno. Posle vecere ide neko voce rekla je Mira. Kada se radi o pusenju ona kaze da se toga ne moze odreci iako je svjesna da imaju posljedice.

Kada se radi o pusenju ona kaze da ne bi preporucila nikome. pusenje je navika koju jako tesko moze da se promijeni ali iskreno je rekla da se tome nije ni trudila. Cigarete mi pruzaju zadovoljstvo a nemam ni dan danas probleme sa kasljem i vjerujem da vise nece ni biti.