Sin Snežane Đurišić progovorio o odnosu sa svojom majkom, pjevačicom! “Ona mi je bila majka a onda me se odrekla…”

Sin od nase pjevacice Snezane Djurisic je inace rodjen u zajednici tada sa Markom Gvozdenovicem i privukao je paznju zaista svih medija radi svog problematicnog ponasanja. On je otvoreno govorio o borbi koji je imao sa prorocima, lijecenjem od alkohola i razdoblju kada je bio udaljen od majke i to je prenijelo u intervjuima.

Prema rijecima od sina Snezane Djurisica on je priznao da je ima mnogo problema sa porocima ali istice da nije pravio velike probleme. Vlasnici pizerije ga je optuzila za probleme koje je imao sa alkoholom te joj je urkao i market i auto koje je bilo od dostave.

“Misljenje da mi alkohol pravi problem u zivotu to nije tacno. Uzivam da pijem ali nije istina da mi je unistilo zivot. Sluzi kao sredstvo za bijeg od stvarnosti. Ali cvrsto vjerujem da to nije problem. Kada god odem u pub i popijem nekoliko pica  bez negaitvnih posljedica.”

Sin Snezane je otvoreno priznao svoje sudjelovanje u lijecenju od alkohola i potvrdio je da je u nekoliko navrata da trazi pomoci. Iako situacija nije strasna tada je dobrobit bila ugrozena.

On kaze da majka tu nije uticala mnogo i nije igrala neku ulogu u mom zivotu ali je ipak u nekom periodu bila tu za mene i bila mi je velika podrska. Snezana mi je u vise navrata pomagala materijalno i tu je bila