Moja supruga je bliska i druži se sa Melinom i ovo je jedina istina: “Kako se ona ponaša pored drugih muškaraca, samo ću reći jednu stvar?…”

Danas na drustvenim mrežama ne prestaju sale na racun Haris Dzinovica jer se on pojavljuje u javnosti i stalno se zali samo na Melinu i izgleda da je on jedini koji je zaista mnogo povrijeden u ovom braku. On navodi da je kriv jer je dao Melini sve u braku i zivotu ali sada ne mozemo da cujemo Melinu jer se ne oglasava povodom svih ovih tema iako je brak gotov prije mjesec dana.

Danijel Alibabic je poznati Crnogorski pjevac koji ima licno iskustvo sa razvodom je komentarisao sada trend razvoda poznatih estradnih parova.

Tokom intervjua Danijel je priznao da on nije toliko strucan da bi mogao da daje komentare na sve to. Prepoznavajuci poteškoce sa kojim se suocavaju drugi on je naglasio bol koja mu se desila. on je rekao da pojedinci koji sudjeluju u stetnom ponasanju u konacnici mogu da nastete samo sebi i s toga ne treba nikoga kriviti. on je rekao da svi oni koji su svjesni svojih nedjela treba da se uzdrze od svega toga. Danijel je rekao da je bolje da se nekada suti nego da se govori i previse.

Kada su ga pisali o svemu tome sto se desva sa Harisom i Melinom on je rekao: Vjerujem da ne bi bilo prikladno da ja dajem komentar o otome. Vrijedno da se spomene da moja supruga je jako bliska sa MELINOM a i njen otac odrzava dobru vezu sa Harisom tako da ne zelim da ulazim u sve to ali znam da je Melina suzdrzana oko svega toga.