“Moje dete neće ići u školu sa polupismenom decom.” DARA RAZBJESNILA NACIJU – “On ide u privatnu školu, mesečno plaćam 2000 eura! “

Kada se spomene Dara Bubamara odmahs svim ljudima pada sve i svasta na pamet. Ona je pjevacica koja dugo godina na estradi i jednostavno svojom karijerom ali i nekim skandalima skrenula je paznju na sebe. Ona je imala jako cudne situacije. Svi znamo da su u nekoliko navrata pojavljivali se njene slike koje su bile zaista upitnog sadržaja ali to nam danas nije tema, idemo dalje.

Od samog pcoetka svoje karijere zaista mnogo radi i dosta novca zaraduje a kako je poznato oduvijek je bila dama koja voli da zivi na visokoj nozi. Iza sebe ima propali brak i sina koji joj je sve na svijetu, centar sviejta i za njega bi dala sve. Sa svojim bivsim suprugom je u dobrim odnosima samo radi sina a sada su mediji govorili i da je u emotivnoj vezi sa dosta mladjim deckom od nje.

Ali onda sto su se svi sokirali jeste kada  je ona rekla da njeno dijete ne moze da ide u skolu gdje su polupismeni ljudi, i onda je rekla kako ce svom sinu da obezbjedi sve sto moze, a voljela bi da to bude privatna i dobra skola jer u skolu u koju ide sada  mjesecno placa 2000 eura.