Neću da se brijem dole jer dlake imaju svoju funkciju-NJEGUJEM SVOJ ŽBUN (FOTO)

Dugo vremena se ocekuje od zene da bude uvijek simbol neke ljepote da rade neke stvari na svom tijelu samo zato jer im se to nalaze a ne zasto to one zele. Oni to nalazu da rade da bi bile atraktivne i da plijene paznju kada se pojave. Sve to naravno trazi dosta odricanja i smatra se da zensko tijelo treba da bude bez dlaka.

Prica sad ao jednoj dami st smo spremili za vas vjerujemo da ce vas iznenaditi. Naime ona je jedna od rijetkih koja se ne stidi svojih dlaka iako je to i dalje velika i bitna tema oko nje. Ona je bez problema odlucila da pokaze kako to izgleda kada ima dlake

Manekenka Ejmi je jedna od onih koja je odlucila da nece da koristi brijac nikada i nikako pogotov kada se tu radi o njenoj intimnoj zoni.

@brainfxck_withus

What immediately pops up? 💭 #fyp #hairy #natural #bodyhair #hairyarmpits #spirituality #777

♬ First Class – Jack Harlow

 

 

Ona putem svojih drustvenih mreza redovno objavljuje neke video zapise gdje se moze vidjeti da ona objavi sve to u bikinuju bez imala blama i srama.

 

Naravno da ona oko svega toga dobije mnogo komentara gdje je izmedju ostalog dosta pozitivnih ali i negativnih. Neki su joj govorili da divno izgleda a neki su joj govorili da to nikako nije lijepo pogotov sada u 21. vijeku.