Nakon gubitka bebe ne moze da se oporavi! Nemanja slomljen nakon Anastasijine odluke! OSTAVLJA SVE i zeli MIR!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od naših jako poznatih i popularnih pjevačica. Njen privatni zivot je svima zanimljiv bio ali jos vise javnosti je zanimljivije bilo pratiti sina Veljka i kćerku Anastasiju. Anastasija je u jednom trenutku odlucila da krene majcinim stopama i pocela je da se bavi muzikom i onda su svi pratili njene korake a drustvene mreze je isto koristila za posao jer je imala mnogo pratilaca.

Zivot porodice Ražnatovic je svima interesantan pa su prije nekoliko mjeseci pisalo o rođenju Cecinog drugog unuka Krstana. Nekoliko dana nakon rođenja unuka saznalo se da Anastasija je trudna i ceka djevojcicu. Anastasija nije mogla da se pojavi na rođenju Krstana jer je bila  u Španiji cekala papire za stalni boravak.  Ona je sa svojim odabranikom spremala sve za njihovu mezimicu.

Ali onda ih je sve šokirala vijest iz Sevilje da je Anastasija izgubila bebu. Objavu je iznio Nemanja na svom Instagram profilu te rekao da je ovo jako težak period za njih. Anastasija se nije oglašavala vec je ugasila sve profile i svima je bilo jasno da ona zeli da boluje sama. Anastasija ima partnera i podršku porodice i prijatelja. Prije nekoliko dana je slavila i rođendan i moze se vidjeti da se malo oporavila. Ovo je udarac koji joj je jako tesko pao.