Ovo su strašna predviđanja Nostradamusa za cijelu 2024. godinu! SVE BRIGE NESTAJU KADA DOĐE OVA ZLOBNA GODINA

Michel de Nostradamus svima poznatiji kao Nostradamus je bio poznati astrolog a u isto vrijeme i ljekar koji se u svoje doba borio protiv kuge i bio je optužen za heratike i zivio je jos u periodu od 16. vijeku. Naime on je vidio kljucne događaje u historiji, a to je Veliki požar u Londonu, Hitlerov uspon  i napad 11. septembra 2001. godine. On je gajio pesimistični pogled na svijet. Godine 1555 godine predstavio je svoju knjigu gdje je bilo mnogo predviđanja, raznih ratova, katastrofa, epidemije. Iako je 2023 godina bila veliki izazov sada je iza nas sve. Kada se pogleda Nostradamusova predviđanja za 2024 godinu mozemo da vidimo da se tu u knjizi dosta toga analizira i razmatra.

Unutar svih projekcija za 2023 godinu on je donio razne prognoze koje ce da dovedu da porastu troskovi zivota koji ce da uticu na sve. On je napisao sledece:

“Toliko ce izrasti visoko pscenica” jako cesto se upotrebljava razinu uspjeha. Na slican nacin govori o recenici ” Taj ce covjek pojesti svoje susjede” obicno se koristi kako bi se izrazilo da ce neki pojedinci da idu daleko kako bi stigli na vrh. JAko je vazno da se napomene da je ovo sve govoreno metaforicki a ne doslovno.

Ovdje se moze vdijeti da je on vidio i velike poplave. Ovo ukazuje na sumorno podrucje i razni plimni talasi.