“Pojavila se u starim cipelama, poderanoj jakni i rekla mi:”Nemam para.” POPOVIĆ je digao sa dna a ona danas ima milione, ne zna šta će sa njima!

Sasa Popović je jako poznata ličnost na našim prostorima. On je muzičar,pa je jedno vrijeme bio i kompozitor,producent, ali i biznismen i zaista je tokom zivota mnogo toga ostvario. Saša Popović je imao zaista mnogo uticaj na muzičkoj sceni a on je i tvorac velikih zvijezda koje su sada na malim ekranima.

Saša Popović je u svojim emisijama zabiljezio rekordne brojeve gledanosti a to se emituje inače godinama a on ne prestaje da snima i da trazi ambiciozne ljudi koji maštaju o tome da ostvare svoje snoce. Saša je i odabrao ziri da bi sve imalo pravi smisao. Prema nekim pričama procjenjuje se da on ima imovinu vrijednosti od 100 miliona eura.

Mi  danas u ovom članku govorimo o jednom imenu jako poznatom a to je pjevačica Indira Radić koja dugo vremena nije izbacila ni ti jedan hit. Da Saša ima jako dobro srce govori i Indirina ispovjest. Indira je 90.tih godina vijeka rekla da je dotakla dno zivota. TADA JE DOSLA Sasi u poderanim pantalonama i patikama a morala je od njega da trazi novac. Saša je nije odbio jer je imao dosta povjerenja u nju te su sklopili i saradnju. Indira je krenula da izbacuje pjesme i hitovi su samo se nizali.