“NAŠ RAJ” Pogledajte u kakvom LUKSUZU živi Breskvica sa dečkom policajcem: Na krovu ima BAZEN I TRAVNJAK, a od pogleda ZASTAJE DAH

Breskvica se našla kao finalistica ovogodišnjeg izbora za “Pjesmu Eurovizije”, a njena zadivljujuća pjesma “Orlovo gnijezdo” već nekoliko tjedana izaziva veliku pažnju javnosti cijele regije.

Anđela Ignjatović, zvijezda u usponu poznata pod pravim imenom, vrijedno je i neumorno radila kako bi svoj teško zarađeni novac uložila u značajan nekretninski pothvat. Trenutno živi s dečkom Nikolom Stanisavljevićem koji je zaposlen u policiji.

U svom nedavnom Instagram storyju, Breskvica je predstavila bazen na krovu, kao i dvorište s bujnim travnjakom i pogledom koji oduzima dah.

U opisu je izrazila ograničenu prisutnost na Instagramu zbog čestih selidbi. Te stalne selidbe nazvala je svojim osobnim rajem i izrazila zahvalnost, na veliko oduševljenje svojih pratitelja.

Prema raznim informacijama, stambena zgrada u kojoj stanuje nalazi se u Žarkovu. Lovačka ekipa Paparaco je jednom prigodom snimila zgradu i omogućila nam da bacimo pogled na njen vanjski izgled.

Osim toga, valja napomenuti da je Breskvica donedavno živio u obiteljskoj kući u beogradskom naselju Borča. Ako pogledate priložene fotografije, moći ćete baciti pogled na prebivalište djevojke.