Našoj poznatoj pjevačici se teška bolest vratila treći put! NIKAKO NIJE DOBRO, OD njenih rijeci svi plaču i tuguju

U ovom tekstu mi cemo pricati o Bojani Barjaktarevic koja je postala poznata po takmicenju Nikad nije kasno. Ona se sada po treci put bori sa jako teskim oboljenjem. Jako je zanimljivo da je za ovu saznala sasvim slucajno.

Iako ima dosta cinjenica da se bolest vratil po treci put i nisam zabrinuta sada njegovim znacenjem i ostajem uvjerena da je to sve za moje dobro. Ulazem maksimalno napore da zadrzim pozitivan nacin razmisljanja i neke pozitivne vibracije. Trenutno sam ja na lijecenju to jeste terapiji zracenja a sada sam dosla do sredine nekog procesa lijecenja.

BOJANA je rekla da je od lijecnika sada dobila sve pozitivne prognoze i radi toga je sretna. Ona je sada na obaveznoj terapiji hemoterapije i slijedi joj sada redovno pregledi i pracenje njenog stanja. Sada je vazno napomenuti da proces proglasenja izlijecenja traje od pet do sedam godina al ni ada nije imala jamstva.

Bojana cvrsto veruje da sznazna volja i zelja za zivotom prevladala sve prepreke u njenom zivotu. pjevacica je rekla da veliku strast ima prema muzici i odbija da bolest je odbija prilikom nastupa, Iako je izgubila kosu, ima glad i jako ccesto napreze ona i dalje ima pozitivan stav.