Sestra je nacrtala porodicu u vrtiću ali tu je bila i osoba koju ne poznajemo! KADA JE TETKA UPITALA KO JE ON, ODGOVOR JE SVE ZALEDIO

MOJA sestra je imala zadatak da nacrta nasu porodicu u vrticu ali tu je na slici bila i jedna osobu koju nismo  znali. Kada je tetka pitala ko je to onda je odgovor sve zaledio.

Svi mi znamo da djeca tokom svoj odrastanja imaju razna vidjenja i stalno rade neke stvari koje odraslima ne mogu da budu jasne i svi se pitaju zasto i kako im je to palo na pamet.

Sada je takva situaciaj bila koja je sve iznenadila i o tome su svi govorili a samim tim i porodica niej mogla da vjeruje da se ovo desilo.

Naime jedna djevojcica je imala zadatak da nacrta svoju porodicu u vrticu dok su bili ali ona je nacrtala sve clanove svoje porodice ali pored njih je bila i jedna nepoznata osoba koja je sve zbunilai niko nije mogao da vjeruje da se tu pojavila i ona.Kada je tetka uzela sliku i kada je pitala ko je ta osoba i kako se ona nasla tu, sestra je dala odgovor koje je sv nasmijalo do suza.

POGLEDAJTE DOBRU SLIKU I TU CE TE VIDJETI I NJEN ODGOVOR!