Velika tuga u domu Bosanca: Primoran da mjere poduzima jer mu je kćerka skrenula sa puta! OVU SRAMOTU PREŽIVJETI NE MOZE

Svi su tokom njegovog prisustva na estradi vidjeli da je Dragan Stojković Bosanac covjek koji je jako iskren i isto tako osoba koja krije i cuva svoju porodicu i privatnost. Kada nesto kaže mozemo sa sigurnoscu da znamo da je to istina. Ono sto znamo da njegova kćerka Džidža je isto na estradi, da je pjevačica i da ima hitove.

Bosanac je rekao da velika tuga je zavladala u njegovom domu , najviše raid njegove kćerke koja je imala mnogo turneja po Americi ali nije razmisljala o tome da bi se trebala baviti fakutetom. Njoj je sada ostalo jos 10 ispita i mora da sjedne da bi dobro zagrijala stolicu ali ne moze da ona odluci da li bi isla na fakultet bila profesroca muzickog ili bi jednostavno pjevala do kraja zivota.

On je rekao da sada osjeca veliku potrebu da porazgovara sa njom jer smatra da ona je vječiti student i da moze malo da radi malo da uci ali nije lijepo da ona i diplomila nakon 10 godina. Džida je rekla da od sada nece da govori svom ocu nego ce samo da mu javi kada bude diploma u njenim rukama.