PONOVO CRNA NEDELJA ZA GRAND! Estrada ponovo u tugovanju, ostali smo i bez njega! (FOTO)

Zadnje dvije godine umro je veliki broj poznati osoba iz svijeta estrade su nas napustili i ostavili su zaista veliku prazninu. Sada jedan od njih je i kreator Saša Vidić a sada se navršava i godišnjica njegove smrti. SADA VAM PRENOSIMO U NASTAVKU SJEĆANJE NA TAJ DAN.

Danas u 52. godini zivota u bolnici “BEZANIJSKA KOSA” nas je napustio SAŠA VIDIĆ, a on je poznati modni kreator. Kako su prenijeli mediji dizajner je primljen u bolnicu u jako teškom stanju i to veče je i stavljen na respirator. Nakon toga otkriveno je da je on u ranoj fazi sepse.

Kako se zna on je bio poznati modni dizajner i stilista i uvijek je imao dobar osjećaj i stavove o oblačenju javnih osoba a u besvjesnom stanju su otkrili njega u losem stanju. Odmah je prebačen u bolnicu stavljen na respirator.

On je rođen 1971. godini u Mlaka u Hrvatskoj a kasnije je otisao u Beograd da bi izbjegao rat koji je vladao. On je tu ostvario karijeru.

Koliko god su ljekari se trudili da ga spase , njemu spasa nije bilo. Hitna pomoć mu je prevezla Vidića u bolnicu a on je jako loše bio. Iako je bitka trajala od strane svih uprkos svim naporima i mjerama opreza pokazalo se da mu spasa nije bilo. Umro je u 53. godini zivota.