Nema ljepše Balkanke od nje- PRE OPERACIJE NIKO JE NIJE HTIO NI POGLEDATI A SADA SE OTIMAJU ZA NJU (FOTO)

Ona je poznata po svojoj ljepoti koja zaista ostavlja bez daha a ona ima 35 godina i zove se Madaline Genea iz Slatine, tačnije Rumunije i stekla je priznanje kao jedna od najsjajnijih Rumunki. Dok je ona rasla, postalo je očigledno da je ona odlucila da predje granice svog rodnog grada. Kao jako mlada djevojka zapocela je svoju modnu karijeru i samim tim osvojila publiku svojim pristupom na revijama. Pažnju modnih agenata je odmah pokupila sto je dovelo do tgoa da učestvuje u raznim modnim revijama , filmovima, spotovima. Ona je zaista jako privlačna bila i mnogo je muških pogleda pokupila.

Prema njoj su ljubav osjećali Leonardo DiCaprio kao Gerard Butler. Ona je bila zaista očaravajuća ljjepotica a imala je i kratku vezu sa milionerom Mateijem te su dobili i kcerkicu. Njihova veza nije izdrzala. Postojale su glasine o njenom povezivanju iako su bili vjereni ljubav je stala. Ona je sada sa teniserom Grigorom Dimitrovim u vezi. Osim toa Dimitrov dijeli i blisku vezu sa Novakom pa su se jako cesto zvali i braćom jer su se njihovi putevi ukrstili.

Madaline je u razgovoru za medije govorila o određenim praksama koje su uticale na njoj. OAna je rekla da nije neki strucnjak u medicini ali moze da kaze kako je to uticala njena detoksikacija na nju. Nakon sto je ukljucula sve to u svoju rutinu mogla je da vidi i rezultate i sada redovno  to radi. KAda se sprema za ljetnu sezonu ona je otkrila njen plan mrsavljena i to kaze da je njena metoda za figuru na plazi.