Nevjerovatan snimak Jelene Karleuše i Duška Tošića! Fudbaleri ga gurali ka njoj, on se opirao a ona počinje da ga ljubi! NEODUSTAJE OD NJEGA I LJUBAVI (FOTO)

Jelena Karleuša je tokom ove godine i intervjua koje je imala je govorila da ona i Duško zive u zvaničnom braku ali da skoro nemaju ni ti jedan kontakt. Ona je rekla da je tokom njihovog zajedničkog zivota zaista bilo lijepih trenutaka. Jedan od njih se desio i 2016 godine kada je Duško Tošić igrao za Bešiktaš.

Nakom velikog uspjeha pomenutnog kluba desilo se da cijeli tim je slavio na stadionu i to na velikom a tu je specijalni gost bila JELENA KARLEUŠA. Ona je odlucila da otpjeva nekoliko pjesama a u jednom trenutku Duškovi saigrači su ga gurnuli prema njoj. Kada su konacno ga doveli do nje, ona je odlucila da ga ipak javno poljubi. Kako je to sve izgledalo sada mozete da pogledate jer smo mi za vas spremili:

Ovo su zaista lijepi trenutci ali jasno je da njihova ljubav i njihov odnos vise nije kao prije i svi se nadaju da će Jelena ponovo da bude sretna zadovoljna i voljena kako zasluzuje!