“Nije me sramota da kažem da sada nemam novca…” Evo šta je Dragana izjavila u trenutku kada NACIJA cijela saznala za RAZVOD! Toni nije sa nama godinu dana…

Objava pjevačice Dragane MIRKOVIĆ i njenog supruga Tonija Bijelica o razvodu nakon 24 godine braka  mnoge je iznenadila. Iako nije spremna da otovoreno govori o razlozima razvoda, Dragana je odlucila sada da pruzi uvid u temeljne razloge koji stoje iza njene odluke da se rastane od supruga i da nastave sami sad odvojeni.

Tokom vremena sada se otkrivaju razne skrivene istine, a iznimka nije ni u tome da Dragana malo po malo govori o tome. Nakon 24 godine bračne srece desila se promjena u vezi njenog supruga. Radi toga zadnje dvije godine nisu skupa, zive odvojene zivote. Iako su se tudili na sve nacine da daju sve od sebe da bi spasili svoje partnerstvo, ljubav i brak. Odluka nije slucajna da se razidju nego su prepoznali da bi ostanak u ovako nezdravoj vezi samo nastetio njima ali i voljenima.

Nakon susreta sa Tonijem Bijelicem koji se desio 1999-godine Dragana je napravila izbor kako ce da se preseli za Bec. Iako ova odluka tada za nju nije bila jednostavna. Dragana je bez problema krenula u neko neistrazeno polje. Imala je mnogo prepreka ali je prihvatila novo poglavlje skupa sa svojim suprugom.