Želim Vas sada sve obavjestiti… LEPA Brena progovorila o liječenju koje se dešava i kako napreduje!

Publika nase pjevacice Lepe Brena je inace folk diva koja nam dolazi sa prostora bivse Jugoslavije a fanovi iz dana u dan su sve veci. NA poznatoj mrezi Instagram Lepu Brenu prati gotovo pola miliona ljudi, i to je zaista veliki broj i svjedocanstvo o njenom uticaju i popularnosti govori nam sve to.

Naime situacija je bila takva da je poznata folk zvijezda nedavno postala zrtva internet prevare i to je izazvalo zaista veliku reakciju sirom svih drustvenih mreza i ona je sada odlucila javno da progovori o tome i da objasni svima.

Na svom zvanicnom profilu na drustvenim mrežama pjevacica je otkrila da je njen identitet zloupotrebljen u ovom slucaju u reklami za preparat za dija betes bolest od koje se ona nikada niej lijecila i nikada nije ni koristila ovaj pomenuti proizvod kako se navodi.

Nedavno sam saznala da u javnosti reklamira se preparat koji koristi lik moj i izmislja izjave koje nisam nikada ni dala te promovisuci proizvode koje nikada nisam ni koristila. Ovim poutem zelim da vas sve obavjestim da se nisam lijecila  i niti sam dala saglasnost da se koristi moje ime u reklamne svrhe. Odlucila sam da preduzmem sve pravne mjere protiv svega toga.

Ovo je objava koja je izazvala jako veliku paznju javnosti a mnogi su pruzili podrsku pjevacici  koja je u velikom problemu Mnogi su izrazili da treba da rijesi sve to jer ta zloupotreba identiteta je grozna i treba da se poduzmi pravni koraci.