Nije mogao da ODOLI! Voditelj dohvatio grudi POZNATE pjevačice! Njena reakcije ŠOKIRALA sve u studiju! (FOTO)

Kako se ovih dana snimaju novogodišnje i božićne emisije mnoge televizije rade na tome da se to što prije obavi kako bi mogli da budu spremni za emitiranje. Tako prije par dana jedan od voditelja koji je jedan od najpoznatijih na našim prostorima je Siniša Međić. Tako je on bio voditelj jednog novogodišnjeg programa kada se desilo nešto što je sve šokiralo.

Naime, pored velikog broja gostiju koji su došli u njegov studija tu se našla i Zorana Pavić. Međutim dok joj je on pomagao da ona stavi svoj mikrofon uradio je nešto što je sve šokiralo u studiju. Radi se o tome da je on dodirnuo njene grudi i to su kamere sve snimile. Nakon toga svi su čekali njenu rekaciju a ona se na to samo nasmijala i svu ostali bez riječi kada su vidjeli njenu reakciju.

Kako je to sve izgledalo možete da pogledate na slikama koje se nalaze u ovom tekstu. Ovaj postupak su mnogi osudili jer smatraju da ovome nije mjesto na televiziji. Da li će doći do poništavanja ove emisije ili nešto drugo ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *