Haos na PINKU! Jovana Jeremić prekinula jutarnji program i krenula da VIČE na svoje goste! Svi su ostali BEZ riječi! (FOTO)

Jovana Jeremić je poznata voditeljica koja se jako često spominje u medijima a glavni razlog su njene izjave i buran život. Naime, ona je jako poznata jer je voditeljica poznate televizije Pink ali pored toga ona je do prije par godina radila na drugoj televiziji a to je Happy. Međutim prošle godine je prešla na Pink gdje radi kao voditeljica jutarnjeg programa.

Tako prije par dana dok je ona vodila jutarnji program desilo se nešto što je mnoge šokiralo te kada su ovo vidjeli su u šoku. Naime, tu su bili njeni gosti te dok su svi vodili razgovor slučajno su oborili njenu figuru pravde koja je on od početka sa Jovanom. Nakon toga Jeremićka je krenula da se dere i da viče na svoje goste a ono nisu mogli da vjeruju da ona to radi.

Nakon toga je snimanje emisije prekinuto a neki od gostiju su čak i otišli i nisu htjeli da se vrate u ovu emisiju sve dok je ona voditeljica i to su bile njihove riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *