NIKAD VEĆA DRAMA U DOMU ŠAULIĆA: Gordana zagrmila na Mihajla “Sve si nas osramoti, kuću da si odmah napustio.”

Mediji rade na tome da saznaju sve informacije i nema toga što se moze sakriti od njih. ISto tako se saznalo da je Mihajlo u vezi sa zenom koja već ima dijete, a to je bivša snaha Karića. Kada je Goca za sve to saznala nije mogla da vjeruje da im je to uradio i pitala se kako je moguće da takvo nešto uradi pogotov sada kada se porodica nije oporavila od soka i dan danas.

Goca je djevojku upoznala i znala da je jako imućna ali i da ima dijete ali djevojke do sada su sve krile i nisu takve stvari odavale dok ona nije marila za to jer joj je dijete bilo broj jedan.

Mihajlo je tada svojim sestrama rekao da ce sve da objasni majci i nije mu palo na pamet da mu je majka već iz portala sve to saznala. Ali ovaj put od soka Goc a nije mogla da progovori i nije mogla da vjeruje da jo jje takvu stvar bas on presutio i pokusao da sakrije.

Gocu je najvise od svega dotuklo to kada je vidjela sliku u medijima na kojima se moze vidjeti Mihajlo sa novom djevojkom a onda je ona napala svog sina i rekla: ” SINE NA ŠTA OVO LIČI. Ti si izgleda odlucio da brukaš cijelu porodicu za sve pare. Da li možeš da nađeš djevojku koja nije vezana za medije, za skandale.”