OBJAVLJENO JAVNO SAOPŠTENJE: Razišli se bez velike svađe i bure! “Jako sam zahvalan Seki ali sada zelim da se povučem.”

Seka Aleksic je nasa poznata Srpska pop folk pjevacica koja je rodjenda 23 lipnja 1981 godine u zvečanu to jeste u Srbiji. Njeno puno ime je Svetlana Aleksic dok je u javnosti ona poznata po nadimku Seka a to je skracenica od njenog posla.

Seka je svoju muzicku karijeru pocela jako mlada u mladosti. Pokazala je veliki interes za muziku dok je bila u osnovnoj skoli i tu je ucestvovala u raznim skolskim priredbama i talent sou. Njena ljubav prema muzici i talenat je privukao mnogo paznje.

Seka je uspjela da dostigne vrhunac 2000-tih godina kada je postala lice koje je jako prepoznatljivo. Njene pjesme su kruzile po radio stanicama a nastupi su bili puni i mnogo fanova je tu bilo. Seka je bila simbol energicnih nastupa i mnogo zaraznih hitova. Njena karijera nije bila obiljezena samo muzikom nego i nastupima na televiziji i raznim emisijama u zabavnom prostoru. Seka je postala zaista omiljena licnost medju mladima a njen sarm i harizma su osvojili srca.

Sada Stanislav Zakic koji je bio zvanicni direktor u timu Seke Aleksic je nedavno podijelio bitnu vijest koja je iznenadila sve.

“Dragi prijatelji zelim sa vama da podijelim jako vaznu vijest. Nakon divnih dvije godine kao art direktor kod Seke Aleksic i benda Second Skin 555 DONIO sam odluku da se povucem sa ove pozicije. Ove dvije godine su bile pune izazova i iskustava. Zahvalan sam SEKI I njenom bendu na prilici da pokazem da sposoban da kreiram jedan bend i doprinesem razvoju postojeceg.”