SVI za nju kažu da je najveća stipsa na ESTRADI: Lepoj Breni se u džepu smjestila zmija, konobarima neće da ostavi bakšiš a prema pomoći u kući ovako se OPHODI

Anonimno sada za medije se ogasila jedna dama koja je odlucila da skrene paznju na sebe i onda prica o tome ide ovako.Ona je napisala kako je stigla u jedan frizerski salon koji je skuplji i kojine moze svako sebi da priusti i dala je svima do znanja da se radi o nekome i o novcu.

Ona je istakla kako je vidjela Lepu Brenu koja je usla u studio, i tada je bila presretna,jedva je cekala da se slikaju a ona je tada vidno neraspolozena bila. Sjedila je na stolici kako istice i gledala je u telefon te je ponekada komunicirala po malo sa frizerkom kada je sve zavrsilo, platila je uslugu i cekala redovnu svoj kusur od 10 dinara vjerujte. Zamislite nije mogla da nagradi zenu koja se zaista potrudila oko nje i njene kose.

Tada sam presla u kafic preko puta i srela sam prijateljicu kojoj sam sve ispricala a konobar se tada nasmijao i rekao da Brena ima zmiju u dzepu i da nikada vise od 50 dinara ne daje na napojnice i niko nije dobio pa i ako je u nekom drustvu onda se to desi da bi se dokazala.