Ona je najzgodnija baka u Srbiji! Obukla mini suknju i svima digla pritisak! BOMBA POKAZALA I PREVIŠE, SVE GORI

Svi znaju da je naša poznata pjevačica Anabela ATIJAS dobro zagazila u godine, naime odavno je u 50.tim te je jedno vrijeme imala dosta problema sa kilažom ali je to uspjela da dovede u red a nedavno je bilo snimanje Grand specijal emisije gdje se ona pojavila u malenoj mini suknjici koja je pokazala njeno savršeno tijelo i zaista duge noge. Cijelo vrijeme dok je bila tu je nastimala malenu suknjicu jer se ona otimala kontroli te nije htjela da pokaze previse.

Tokom emisije ona je govorila i o jednom rijaliti učesniku Zvezdanu Slavniću koji je bio i u emotivnoj vezi sa pjevačicom pokojnoj Ksenijom Pajčić. Ali ona je u otim odnosima više podrške dala Ani sa kojom je i dan danas u jako dobrim odnosima.

“Da pratila sam njen ulazak i jako me je sve interesovalo ali vidim da se ovdje radi o jednoj jako pametnoj, zreloj zeni koja je lavica i ja sam navijao za nju i trebala je da uđe i da napravi nešto za sebe. Svako treba da se zauzme za sebe a zasto to ne bi trebala ona. Ana je žena iz naroda, nije joj bilo lagano da podnese sve to ali uspjela je i svaka joj cast i velika pohvala za držanje.-rekla je ANABELA.