RAZVOD GODINE SE DEŠAVA: Suzana Jovanović i Saša Popović stavljaju tačku na brak! RADI njegovog odnosa sa ovom pevačicom sve je stalo, jahte i kuće se prodale!

Kada se ime Saša Popović spomene svima na um pada da je on stvorio Zvezde Granda. Saša nikada nije htio da govori o svom privatnom zivotu, sve je to cuvao za sebe i tako se osjecao bolje. Njegova vila na Bežanijskoj kosi ima veliki zid koji je zaštićen od novinara, od paparazza i jako rijetko neko moze da vidi i napravi se neka ekskluziva. Poznato je svima da su u braku oni, Suzana Jovanović i on su 21 godina skupa a iz ljubavi stigla je kcerka Aleksandra.

Ono što publika jako voli da pročita jeste kakav je to Sašin život prije Suzane bio a on je bio blisko povezan sa jednom jako poznatom pjevačicom. Mnogi od vas znaju ali SAŠA je lud bio za Zlatom Petrović za kojom je ludio punih godinu dana ali Zlata je krenula dalje i sve odnose sa njim prekinula.

Saša je u tim trenutcima jako mlad bio i jako nezreo a kasnije je krenuo da zivi zivot punim plucima ali jako puno mu je vremena trebalo da se oporavi od šoka i od ljubavnog odbijana. Ali na kraju je dobro ispalo jer je pronasao ljubav svog zivota. Zlata se nakon toga tri puta udavala i razvodila.