Suprugu ostavio i drugoj napravio dijete! VELIKI HAOS u životu pjevačice, porodica uz nju, jer joj sada PRETEŠKO (FOTO)

Sve je iznenadila vijest da je Petar Grašo nakon 23 godine veze ostavio pjevacicu Danijelu Martinović. Nikome i ne bi to toliko teško palo da se nije pojavila vijest da je on nju prevario sa 15 godina mlađom a to je inace kcerka od Tončija Huljića koji je bio bliski prijatelj njima, i samim tim bijes se navukao od cijele hrvatske javnosti.

Sada u carstvo pop kulture zalazimo o dobro poznati ljubavni trougao, Danijela Martinović i Petar Grašo nakon vise od 20 godina zajednickog zivota, postojanja i ljubavi te su donjeli odluku da veza se privede kraju. No poznata kantautorica nije dugo trebala da pati. On je mnogo brzo uplovio u novu ljubavnu vezu i to sa 14 godina mlađom Hanom, Ona je mlada pjevaacica, to jeste glazbenica, a Tonci joj je otac.

U jesen 2021 godine pocelo je njihovo romanticno putovanje. nedugo nakon toga su primili divnu vijest da uskoro postaju roditelji. Buduca majka je odlucila da krije neke detalje. O razlazu Martinovic i Graše pocelo se mnogo govoriti. Martinovic je odlucila da iskreno progovori o njihovom prekidu a svoju vezu sa Grašom je opisala kao zadivljujuce poglavlje njenog zivota iz proslosti. pjevc je rekao da je dosao trenutak kada je kraj trebao da se desi. Oni su se osvrnuli na zajednicku proslost i kaze da su i ona i Graso BIRALI ime za svoje dijete.