Operacija je morala da se desi: Anastasija prošla kroz težak period, pala u depresiju, sve je tajno bila! PORODICA cijela uz nju bila (FOTO)

Situacija je takva bila da je bilo samo pitanje vremena kada ce da bude operacija Anastasije Raznatovic. Tokom svog odrastanja Anastasija je govorila o tome kako je imala jako izazovno razdoblje kao i svaka druga djevojka i bilo je mnogo nesigurnosti. Među tim nesigurnosti naravno bio je i nos i to je rijesila sa estetskom hirurgijom na svoj nacin.

Kada je imala 13 godine odlucila je da se podvrgne ovom hiruskom zahvatu kako bi rijesila i estetski problem radi nosa i problem devijacije koju je tada imala a sve to dok je prolazila kroz pubertet i osjecaj nesigurnosti. Cecina kcerka je na kraju donijela hrabru odluku da se bavi ovom temom i da javno govori o svemu tome.

Na internetu su se pojavile razne slike kada je bila jako mlada sa samo 13 godine. Na toj slici je bila krupna, imala je preko 80 kilograma i sama je rekla da je jasno bilo da se grozno nasminkala jer se tada ucila. Sada ima 60 kg i sramim se naravno kako sam ja to prije izgledala. Ne zelim da sakrijem jer sam sve to ja. Tada sam imala vise kilograma, nos veci i manja usta. Svaki aspekt je ovdje sada uhvacen ali to sam sve ja.