Radi jedne situacije ŠABAN godinama spuštao glavu, šutio o tome i srce ga IZDALO na kraju! ILDA to sebi nikada neće oprostiti! ISPLIVALO SVE U JAVNOST

Prema pracenju medija velika svađa se desila izmedju Sabana i Ilde Šaulic u jednom trenutku. Jako bliski prijatelji su govorili da je inace do svadje doslo radi Ildinog odabira partnera koji je izazivao velike emocije u porodici. U kuci Šabana je spominjanje tog muskarca je bilo strogo zabranjeno. Iako su Šaban i Goca sve to negodovali, ipak je njihova kcerka i dalje gajila osjecaje prema osobi sa kojom je sada 15 godine u braku i ima i djecu.

Iako je razlika u godinama izmedju njih bila ocigledna i svi su to znali, Ilda Saulic je mnogo puta nagovjestila da njoj nije nikakva prepreka veza sa starijim muskarcem te ej govila da je njena ljubav jako evlika i da je spremna da ceka i dok je on tada bi ou braku. Nakon sto se desilo raskid partnerstva koji je bio 15 godina Ilda je dozivjele probleme jer su njene zelje i tjeskova se razilazile. Ona je o tome krila, sutila i mislila je da se vise nikada nece morati susresti sa takvom vrstom emocije.